100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 2.8 4WD 177
Bouwjaar 09.2003 - 12.2006

Remklauwen CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 2.8 4WD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.

Remklauw reviseren

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 2.8 4WD

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.