100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen 5.7 147
Bouwjaar 09.1973 - 12.1974

Remklauwen CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen 5.7

Elke CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen.

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw reviseren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.