100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen 4.1 102
Bouwjaar 09.1972 - 12.1974

Remklauwen CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen 4.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen 4.1

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bosch, Jurid, Lucas, Bendix, Textar, Rofren en Zimmermann Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. De apk keuring let niet op de remvloeistof. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemschoenenDODGE DraagarmenALFA ROMEO Remklauwen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CHEVELLE Stationwagen past. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.