100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CHEVELLE Sedan 5.7 147
Bouwjaar 09.1973 - 12.1974

Remklauwen CHEVROLET CHEVELLE Sedan 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CHEVELLE Sedan 5.7

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vastzittende remklauw

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Remklauw reviseren

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CHEVELLE Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.