100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CHEVELLE Sedan 4.1 102
Bouwjaar 09.1972 - 12.1974

Remklauwen CHEVROLET CHEVELLE Sedan 4.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CHEVELLE Sedan 4.1

De handrem wordt bediend door de handremkabel. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Stinkende remsystemen komt door overbelasting.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP DraagarmenALFA ROMEO FuseekogelsDAF Wielnaven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Hier bedoeld men remklauw mee. Elke CHEVROLET CHEVELLE Sedan heeft een eigen VIN-nummer. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw reviseren

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.