100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen 2.8 126
Bouwjaar 09.1986 - 12.1989

Remklauwen CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen 2.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemklauwenNISSAN ABS sensorenLDV Remcilinders. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Vastzittende remklauw

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen 2.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.