100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen 2.5 91
Bouwjaar 09.1981 - 12.1982

Remklauwen CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen 2.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen 2.5 komen. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CELEBRITY Stationwagen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Vastzittende remklauw

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.