100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CELEBRITY Sedan 2.8 126
Bouwjaar 09.1986 - 12.1989

Remklauwen CHEVROLET CELEBRITY Sedan 2.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CELEBRITY Sedan 2.8

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren, ABS, Textar, Bosch, Lucas, Pagid, Jurid, Brembo, Bendix en ATE Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CELEBRITY Sedan past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remklauw reviseren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remvloeistof is meestal dot4.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.