100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAVALIER Sedan 2.3 150
Bouwjaar 09.1993 - 09.1994

Remklauwen CHEVROLET CAVALIER Sedan 2.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAVALIER Sedan 2.3 komen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAVALIER Sedan

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Rode remklauwen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUDAIHATSUSAABJAGUARMITSUBISHI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.