100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAVALIER Sedan 2.2 RS 122
Bouwjaar 10.1991 - 09.1996

Remklauwen CHEVROLET CAVALIER Sedan 2.2 RS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAVALIER Sedan 2.2 RS

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Elke CHEVROLET CAVALIER Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Rode remklauwen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETPEUGEOTAUDIKIA. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.