100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAVALIER Cabriolet 2.4 152
Bouwjaar 09.1993 - 09.1994

Remklauwen CHEVROLET CAVALIER Cabriolet 2.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIINFINITIPEUGEOTLEXUSMG. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAVALIER Cabriolet 2.4 komen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAVALIER Cabriolet

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Geleidepennen voor remklauwen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.