100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA SPORT 2.4 VVT 171
Bouwjaar 12.2009 -

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA SPORT 2.4 VVT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAPTIVA SPORT 2.4 VVT komen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA SPORT

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA StuurkogelsSUZUKI RemschijvenLANCIA Remcilinders.

Remklauw reviseren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.