100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA SPORT 2.4 182
Bouwjaar 01.2012 -

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA SPORT 2.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA SPORT 2.4

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Vastzittende remklauw

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CAPTIVA SPORT. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT WiellagersMAZDA RemtrommelsSUBARU Draagarmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.