100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 3.0 Flexfuel 4WD 268
Bouwjaar 01.2011 -

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA 3.0 Flexfuel 4WD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA 3.0 Flexfuel 4WD

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CAPTIVA past. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Remklauw reviseren

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemtrommelsSAAB StabilisatorstangenDAEWOO Remslangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Vastzittende remklauw

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.