100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 3.0 Flexfuel 268
Bouwjaar 01.2011 -

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA 3.0 Flexfuel

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA 3.0 Flexfuel

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CAPTIVA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemcilindersGMC ABS sensorenDACIA Fuseekogels. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.