100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD 268
Bouwjaar 01.2012 -

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CAPTIVA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vastzittende remklauw

Remvloeistof is meestal dot4. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.