100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 2.4 169
Bouwjaar 01.2011 -

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA 2.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA 2.4

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAPTIVA komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Hier bedoeld men remklauw mee.

Remklauw reviseren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.