100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 2.4 140
Bouwjaar 12.2006 - 02.2011

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA 2.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Elke CHEVROLET CAPTIVA 2.4 heeft een eigen VIN-nummer. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CAPTIVA past.

Remklauw revisiesets CHEVROLET

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI WielnavenMASERATI RemcilindersLADA Stuurkogels. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.