100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 2.4 16V 4WD 143
Bouwjaar 12.2006 - 02.2011

Remklauwen CHEVROLET CAPTIVA 2.4 16V 4WD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en Rofren Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Vastzittende remklauw

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CAPTIVA 2.4 16V 4WD past. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPTIVA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.