100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE Coupé 5.7 173
Bouwjaar 09.1976 - 12.1979

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE Coupé 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAPRICE Coupé 5.7 komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE Coupé

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA HandremkabelsLAMBORGHINI RemschijvenDAEWOO Wielnaven. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Remklauw reviseren

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.