100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE Coupé 6.6 177
Bouwjaar 09.1974 - 12.1976

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE Coupé 6.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Geleidepennen voor remklauwen

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CAPRICE Coupé 6.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE Coupé

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.