100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 5.7 173
Bouwjaar 10.1976 - 12.1979

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 5.7

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CAPRICE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Geleidepennen voor remklauwen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.

Rode remklauwen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVW VOLKSWAGENSAAB. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.