100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 5.0 173
Bouwjaar 10.1987 - 09.1990

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERPLYMOUTHCADILLACKIALAMBORGHINI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CAPRICE 5.0. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.