100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 5.0 141
Bouwjaar 10.1986 - 09.1989

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEHYUNDAIVOLVO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CAPRICE 5.0. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Rode remklauwen

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.