100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 5.0 150
Bouwjaar 10.1986 - 09.1988

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 5.0

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CAPRICE dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Rode remklauwen

Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.