100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 4.4 117
Bouwjaar 09.1980 - 12.1982

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 4.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 4.4

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CAPRICE past. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Rode remklauwen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.

Geleidepennen voor remklauwen

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.