100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 4.3 143
Bouwjaar 01.1986 - 12.1990

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 4.3

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Elke CHEVROLET CAPRICE heeft een eigen VIN-nummer. En soms dot3. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Rode remklauwen

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Geleidepennen voor remklauwen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.