100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 4.3 144
Bouwjaar 10.1986 - 09.1989

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 4.3

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Geleidepennen voor remklauwen

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.