100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 4.1 112
Bouwjaar 09.1976 - 12.1979

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 4.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 4.1

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAPRICE komen.

Geleidepennen voor remklauwen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.