100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPRICE 3.8 111
Bouwjaar 10.1982 - 09.1984

Remklauwen CHEVROLET CAPRICE 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Geleidepennen voor remklauwen

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAPRICE 3.8

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIIVECOINFINITIHYUNDAI. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CAPRICE past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.