100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAMARO 5.7 247
Bouwjaar 05.1986 - 09.1989

Remklauwen CHEVROLET CAMARO 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAMARO 5.7

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAMARO komen.

Remklauw reviseren

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer.

Vastzittende remklauw

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.