100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAMARO 5.0 152
Bouwjaar 12.1981 - 12.1992

Remklauwen CHEVROLET CAMARO 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAMARO 5.0

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Stinkende remsystemen komt door overbelasting.

Remklauw reviseren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Elke CHEVROLET CAMARO heeft een eigen VIN-nummer. Hier bedoeld men remklauw mee. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remvloeistof is meestal dot4.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.