100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAMARO 5.0 162
Bouwjaar 10.1983 - 09.1986

Remklauwen CHEVROLET CAMARO 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAMARO 5.0

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CAMARO komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemblokkenALFA ROMEO RemschoenenLANCIA Spoorstang. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vastzittende remklauw

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.