100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAMARO 5.0 173
Bouwjaar 10.1987 - 09.1992

Remklauwen CHEVROLET CAMARO 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CAMARO 5.0. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CAMARO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS

Remklauw revisiesets CHEVROLET

Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER WielnavenPEUGEOT DraagarmenVOLVO Remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.