100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAMARO 3.1 141
Bouwjaar 09.1989 - 12.1992

Remklauwen CHEVROLET CAMARO 3.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ ABS sensorenDAEWOO RemklauwenTOYOTA Stuurkogels. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Remklauw reviseren

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAMARO 3.1

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.