100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAMARO Cabriolet 3.8 V6 193
Bouwjaar 07.1998 - 12.2002

Remklauwen CHEVROLET CAMARO Cabriolet 3.8 V6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULAND ROVERROVER.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CAMARO Cabriolet 3.8 V6

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CAMARO Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Rode remklauwen

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.