100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET C3500 Standard Cab Pickup 5.7 203
Bouwjaar 09.1993 - 12.1995

Remklauwen CHEVROLET C3500 Standard Cab Pickup 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Elke CHEVROLET C3500 Standard Cab Pickup 5.7 heeft een eigen VIN-nummer. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET C3500 Standard Cab Pickup dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw revisiesets CHEVROLET

Remvloeistof is meestal dot4. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.