100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET C2500 Standard Cab Pickup 5.7 258
Bouwjaar 09.1995 - 12.2000

Remklauwen CHEVROLET C2500 Standard Cab Pickup 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remklauw revisiesets CHEVROLET C2500 Standard Cab Pickup 5.7

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Hier bedoeld men remklauw mee. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Geleidepennen voor remklauwen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.