100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET C2500 Pick-up 4.3 162
Bouwjaar 10.1991 - 09.1996

Remklauwen CHEVROLET C2500 Pick-up 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET C2500 Pick-up 4.3

Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. De handrem wordt bediend door de handremkabel. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET C2500 Pick-up. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past.

Remklauw reviseren

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.