100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET C2500 Pick-up 6.5 TDiC 184
Bouwjaar 10.1996 - 12.2001

Remklauwen CHEVROLET C2500 Pick-up 6.5 TDiC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET C2500 Pick-up 6.5 TDiC komen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remklauw revisiesets CHEVROLET C2500 Pick-up

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Rode remklauwen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Zimmermann, TRW, Pagid, Brembo, ABS, Rofren, ATE, Bendix, Lucas, Textar en Jurid De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.