100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET C1500 Standard Cab Pickup 5.0 234
Bouwjaar 09.1995 - 12.1998

Remklauwen CHEVROLET C1500 Standard Cab Pickup 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET C1500 Standard Cab Pickup 5.0

Elke CHEVROLET C1500 Standard Cab Pickup heeft een eigen VIN-nummer. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Vastzittende remklauw

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Remklauw reviseren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.