100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET C1500 Pick-up 4.3 203
Bouwjaar 10.1996 - 09.1999

Remklauwen CHEVROLET C1500 Pick-up 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET C1500 Pick-up 4.3

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Remklauw reviseren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET C1500 Pick-up dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA HandremkabelsDAIMLER RemcilindersNISSAN Remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.