100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BLAZER 5.7 4WD 203
Bouwjaar 10.1991 - 12.1994

Remklauwen CHEVROLET BLAZER 5.7 4WD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remvloeistof is meestal dot4. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remklauw reviseren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remklauw revisiesets CHEVROLET BLAZER 5.7 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemslangenNISSAN RemschoenenROVER Remtrommels. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET BLAZER komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.