100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1 Z26 162
Bouwjaar 10.1993 - 09.1996

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1 Z26

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1 Z26 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier bedoeld men remklauw mee. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw reviseren

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.