100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1 141
Bouwjaar 09.1989 - 12.1993

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET BERETTA Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vastzittende remklauw

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw reviseren

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.