100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1 150
Bouwjaar 10.1993 - 09.1996

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé 3.1

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vastzittende remklauw

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.