100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 2.3 16V 177
Bouwjaar 09.1990 - 12.1996

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 2.3 16V

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé 2.3 16V

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Vastzittende remklauw

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART StabilisatorstangenRENAULT WielnavenJAGUAR Draagarmen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw reviseren

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET BERETTA Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.