100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 2.2 118
Bouwjaar 10.1992 - 09.1996

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 2.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé 2.2

Elke CHEVROLET BERETTA Coupé heeft een eigen VIN-nummer. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Vastzittende remklauw

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Remklauw reviseren

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Hier bedoeld men remklauw mee. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.