100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 2.2 112
Bouwjaar 10.1991 - 09.1992

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 2.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé 2.2

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET BERETTA Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.

Remklauw reviseren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemschijvenROVER HandremkabelsLOTUS Remcilinders. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.