100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BERETTA Coupé 2.0 91
Bouwjaar 02.1987 - 09.1989

Remklauwen CHEVROLET BERETTA Coupé 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remklauw revisiesets CHEVROLET BERETTA Coupé 2.0

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET BERETTA Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.